Start zoom

Hårpleje

Visarôme Dynamique N

Vare nummer 120318

Quick Overview

Visarôme Dynamique N beroliger fedtet og fugtig hovedbund og skaber optimale betingelser for sundt hår.

Vær den først til at bedømme dette produkt

30ml

Leveringstid 3-4 hverdage

241,00 kr
Pris pr. 100 ml: 803,33 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Et aktivt stofskifte er forudsætningen for et sundt hovedbundsmiljø. Et hyperaktivt stofskifte fører derimod til en for kraftig blodgennemstrømning og hermed til en forhøjet talg- og svedproduktion. Dette viser sig i form af ubehageligt fedtet eller pjusket hår. Ingen af delene ser velplejet ud. Oven i alt dette er hovedbunden ophedet og irriteret. Det er et mareridt – ikke kun for hovedbunden, men også for psyken. Så er det godt, at man kan bruge Visarôme Dynamique N. Naturlige æteriske olier udvundet af enebær, cypresser og salvie plejer, køler og beroliger hovedbunden. Blodgennemstrømningen normaliseres, og svedproduktionen reduceres. Hovedbundsmiljøet bliver friskt og velfungerende, og irritationerne reduceres. Den harmoniske duft virker afslappende og forfriskende. Visarôme Dynamique N bringer hovedbund, hår og sjæl i balance.

Visarôme Dynamique N beroliger fedtet og fugtig hovedbund og skaber optimale betingelser for sundt hår.

  • Naturlige æteriske olier udvundet af enebær, cypresser, salvie: hæmmer svedkirtlernes aktivitet, beroliger og modvirker dannelse af talg.

Fordel 1-1,5 pipetter Visarôme Dynamique N punktuelt på hovedbunden og massér let ind med fingerspidserne. Behandlingen gennemføres flere gange i ugen.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x