Start zoom

Styling

Volume Powder

Vare nummer 110853

Quick Overview

Innovativt High Tech-hårpulver, der straks giver håret mere fylde og struktur – i op til 24 timer, vægtløst og uden at virke klistret.

Vær den først til at bedømme dette produkt

14g

Leveringstid 3-4 hverdage

171,00 kr
Pris pr. 100 g: 1.221,43 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Kan bruges til kort og langt hår. High Tech-hårpulver giver ethvert hår fylde, mat struktur og hold – i 24 timer og uden at virke klistret. Dette er muligt takket være en innovativ high tech-formel, der består af vandafvisende silica-gel og vandopløselige harpikstyper. Pulveret forsvinder næsten vægtløst i slapt, fint hår og giver det en fantastisk fyldighed med push up-effekt. Volume Powder er ikke kun velegnet til undone looks, men også til ændring af frisuren, eller når man er på farten, og det skal gå hurtigt.

Innovativt High Tech-hårpulver, der straks giver håret mere fylde og struktur – i op til 24 timer, vægtløst og uden at virke klistret.

Til skilning af håret: Pulveret påføres og gnides let ind, så der opnås mere fylde og bedre hold på ansatsen. Anvendes som en saltbøsse. Anvendes kun i tørt hår. Anvendes meget sparsomt pga. den intensive virkning (rækker til 40-60 gange). Til finish må der ikke suppleres med andre produkter. Efter hårvask og før føntørring kan styling-produkter som f.eks. Volumising Lotion fra Fine Hair-serien anvendes.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Styling

Del på

x