Hudpleje

Fremtidens ungdommelige hud

La Biosthétique’s helhedsorienterede anti aging-koncept baserer sig på den banebrydende AGE3 Age Reversal Technology, som påvirker hudaldringens fortid, nutid og fremtid. Virkningen er dokumenteret i kliniske tests. 

Uanset hvor meget man kunne ønske sig, at tiden stod stille, så man ikke blev ældre, desto mere er det – set med kosmetiske briller – godt, at det ikke er tilfældet. Det bedste bevis herfor er den banebrydende relancering af den primære plejeserie Dermosthétique. Dr. Christian Ader, direktør for La Biosthétique’s afdeling for forskning og produktudvikling, sammenfatter motivationen for fornyelsen af det succesfulde anti aging-koncept: 

Vores kosmetiske forskning har ikke stået stille, siden Dermosthétique blev lanceret i 2010. Vi har i stedet udviklet nye aktivstoffer med fascinerende virkeprocesser, som medfører en række bemærkelsesværdige hudforbedringer.

Med den omfattende relancering af Dermosthétique er det lykkedes at integrere disse banebrydende forskningsresultater i særligt hudvenlige og virkningsfulde recepturer. Det helhedsorienterede Dermosthétique-plejekoncept, som modvirker hudens aldringsprocesser, forener den nyeste biologiske forskning med særdeles effektive vegetabilske virkestoffer. Hightech-recepturerne nedbryder fortidens hudaldring, aktiverer hudcellerne her og nu og beskytter dem i fremtiden.  

Koncentrater til hudplejen
Dermosthetique imagebillede

AGE3 Age Reversal Technology udgør hjertet i hver enkelt receptur. Vegetabilske indholdsstoffer som f.eks. kinesisk salvie standser cellernes forukringsprocesser og nedbryder eksisterende forsukring. Herved undgås, at hudens kollagenfibre klistrer sammen, og huden genvinder sit ungdommelige udseende. Fytopeptider udvundet af tigergræsstamceller aktiverer hudens celler og reducerer rynkerne. Virkestoffer udvundet af ris, rosmarin og brunalger beskytter hudcellernes DNA mod oxidative ydre skader. Hyaluronsyre giver huden en frisk, ungdommelig udstråling. Kliniske studier dokumenterer indholdsstoffernes aktivitet i forbindelse med hudens regenereringsprocesser. 

Renseprodukter til hudplejen
Øjenpleje
Anti-rynke koncentrat

Rensemousse og tonic danner optakten til Dermosthétique’s plejeritual. Disse produkter fremmer de efterfølgende produkters virkning. Der er tale om innovative lifting-pads til øjne og ansigt, en øjencreme med lifting-effekt samt en læbebalsam. Disse produkter suppleres med specielle koncentrater, som er målrettet særlige hudproblemer. Dermosthétique-produkternes høje tålbarhed gør dem også velegnede til brugere med sensibel hud. 

ansigtsmaske

AGE3 Complex Instant Lifting Hydrogel Face Patch

Den kølende ansigtsmaske har intensivt befugtende virkning, beroliger straks huden og glatter huden med synlig effekt. Cellernes regenerering stimuleres. Huden fremstår glat og er beskyttet mod fremtidige aldringstegn.