Volume - Pleje til fint, tyndt hår

Vores gener bestemmer, hvor tæt og kraftig vores hårvækst er. Det er op til os, hvad vi får ud af de muligheder, som naturen giver os. Fint hår har blot brug for særlig pleje og behandling.

Nogle er født med fint hår, hos andre kan det skyldes livsstil, manglende pleje eller sygdom. Resultatet heraf er tyndt, kraftløst hår. Kendetegnene er de samme: Det fine hår bliver ømfindtligt, hurtigt fedtet og mister sin volumen. Fint hår skal have målrettet pleje, der vedvarende styrker og gør håret tykkere uden at tynge det. Dette er en balancegang, som Volume-produkterne har styr på grundet deres sofistikerede virkestofkompleks. Ekstrakt fra tahitisk mikroalge revitaliserer håret og sørger for mærkbart kraftigere hår og fylde. Proteiner på plantebasis samt ekstrakt fra falsk irsk mos (mastocarpus stellatus) og sukkertang regenerer beskadigede hårfibre i dybden. Tykkelsen og tætheden af håret øges samtidigt med, at håret er beskyttet mod hårbrud, spaltede spidser og skader forårsaget af varme. Resultatet er et hår med vægtløs og langvarig volumen.

Hvad er fint hår egentlig?

Man skelner mellem tyndt og fint hår. Man taler om tyndt hår, når antallet af hår på hovedet er mindre end normalt. Taler man om fint hår, mener man derimod det enkelte hårs tykkelse. Fint hår har en diameter på kun ca. 0,04 mm. Normalt hår har en diameter på 0,05-0,07 mm, mens tykt hår har en diameter på over 0,07 mm.

Hvori består udfordringen? Fint hår mangler som regel den fornødne spændstighed og det nødvendige volumen. Især fint, glat hår bliver hurtigere tjavset, krøller forsvinder lettere, og man skal altid være opmærksom på, at håret er klippet perfekt. Tommelfingerreglen er, at man ikke bør tynge fint hår unødigt, samt at man skal styrke hårets og hårrøddernes vitalitet og skabe en god basis for stylingen med den rigtige pleje.


Entdecken Sie die Volume-Serie: